Over ons

Rick Polderman begon ruim 20 jaar geleden met zijn bedrijf gespecialiseerd in kozijnen, deuren en schuifpuien. Door de jaren heen heeft het team van Polderman vele woningen op Voorne Putten, in de Hoekse Waard en ook buiten de regio voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien.


Vakmanschap
Het montageteam van Polderman bestaat uit ervaren vakmensen met oog voor detail en aandacht voor de klant. Zij zorgen voor een perfecte afwerking van uw opdracht. “Wij werken altijd netjes en zijn pas tevreden als de klus helemaal geklaard is.” Het plaatsen van deze producten in of aan uw woning maakt uw woning niet alleen mooier het zorgt ook voor energiebesparing, veiligheid en gemak in het onderhoud. Het is voor u een belangrijke investering en een grote verbouwing en wij van Polderman kozijnen vinden het belangrijk dat u zich ten tijde van deze verbouwing op uw gemak voelt en de minste hinder hiervan ondervindt. Wij werken vakkundig en opgeruimd zodat wij dit ook voor uw woning kunnen realiseren.


Showroom
Wilt u onze producten zien neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Partners
Polderman werkt uitsluitend met het merk Profel vanwege de uitstekende kwaliteit van het product, de talloze variaties en de garantievoorwaarden. Profel fabriceert, assembleert zelf en heeft snelle leveringstijden.

HuCo Zonwering, specialist in kwaliteit zonwering, is al vele jaren partner van Polderman Kozijnen. Door de nauwe samenwerking kunnen zij u nog meer expertise bieden om uw woning te verbeteren. U bent van harte welkom in de gedeelde showroom aan de Rijksstraatweg 132 in Hellevoetsluis.


Voor persoonlijk advies of product informatie kunt u mailen naar info@poldermankozijnen.nl, bellen mag ook maar hou er rekening mee dat we overdag aan het monteren zijn bij de klant.
Wij doen ons uiterste best om ondanks de crisis gewoon door te gaan met inachtneming van de RIVM richtlijnen en vragen wij uw begrip als zaken wat langer duren dan u gewend bent.

U kunt ons bereiken via 06-53245175 of info@poldermankozijnen.nl